Manteniment i garantia

Manteniment i garantia

Manteniment i garantia
Servei 24x7

Servei 24x7

Dins de l'import mensual, vostè té cobertes totes les avaries possibles que succeeixin en el període contractat, comprometent-nos mitjançant el nostre servei 24 X 7, a atendre'l a qualsevol hora, qualsevol dia de l'any.

Màxima flexibilitat d'ampliació

Màxima flexibilitat d'ampliació

Si el seu negoci creix, la seva centraleta virtual creixerà a la vegada, sense les molestes barreres que l'arquitectura de una centraleta convencional pateix.

Cobertura global

Cobertura global

Excepte terminals, quan es demostri que han estat per causa d'un sinistre (caiguda, inundació, exposició a temperatures extremes, etc.)

Els nostres principals productes

Trunk SIP
Trunk SIP

Vols gaudir dels avantatges d'una centraleta VoIP sense renunciar al teu centraleta "convencional"? Necessites a algú de confiança que s'encarregui de la seva implementació? Comptem amb una àmplia experiència en solucions SIP Trunk perquè gaudeixis de tots els seus avantatges sense haver de preocupar-te de res.

Saber més
Centraleta Virtual
Centraleta Virtual

Una Centraleta Virtual és l'opció més flexible i còmoda per a les comunicacions de la teva empresa. Et permet estalviar costos i augmentar la productivitat, reemplaçant a la centraleta telefònica tradicional. Tenir Veu IP a la teva empresa mai ha estat tan fàcil.

Saber més
Imagen de seguimiento