Manteniment i garantia

Manteniment i garantia

Manteniment i garantia
Servei 24x7

Servei 24x7

Dins de l'import mensual, vostè té cobertes totes les avaries possibles que succeeixin en el període contractat, comprometent-nos mitjançant el nostre servei 24 X 7, a atendre'l a qualsevol hora, qualsevol dia de l'any.

Màxima flexibilitat d'ampliació

Màxima flexibilitat d'ampliació

Si el seu negoci creix, la seva centraleta virtual creixerà a la vegada, sense les molestes barreres que l'arquitectura de una centraleta convencional pateix.

Cobertura global

Cobertura global

Excepte terminals, quan es demostri que han estat per causa d'un sinistre (caiguda, inundació, exposició a temperatures extremes, etc.)

Els nostres principals productes

Trunk SIP
Trunk SIP

Vols gaudir dels avantatges d'una centraleta VoIP sense renunciar al teu centraleta "convencional"? Necessites a algú de confiança que s'encarregui de la seva implementació? Comptem amb una àmplia experiència en solucions SIP Trunk perquè gaudeixis de tots els seus avantatges sense haver de preocupar-te de res.

Saber més
Centraleta Virtual
Centraleta Virtual

Busques una opció de qualitat que no t'obligui canviar de connectivitat? ¿Que vagi la xarxa de dades que ja utilitzes si cal? Una solució que pugui créixer i decréixer en serveis, prestacions o terminals segons les teves necessitats? Amb una tarifa que s'adapti a tots aquests canvis?

Saber més
Imagen de seguimiento