Tarifes

Tarifes

Les nostres tarifes són a mida per a cada client.
Paga només pel que necessites. Pregunta'ns!

Cloud Computing
Entendre el Cloud Computing és molt fàcil: paga només pels serveis tecnològics que utilitzis a cada moment. Pots accedir a un ampli catàleg de serveis estandarditzats de forma flexible i adaptativa, i pagues només pel consum que hagis fet. Pregunteu-nos!
Internacionals
Les empreses que operen a nivell internacional no ho fan totes als mateixos països ni grups de països. Per això, en aquests casos la flexibilitat és encara més crítica, ja que el més rendible són unes tarifes específiques per als països en els que genera negoci.
Videotrucada
Les trucades de vídeo són un servei que incrementa la productivitat de forma exponencial en les empreses. Guanya en flexibilitat i productivitat des del primer dia.
telefonia IP
Et permet integrar en una mateixa xarxa totes les comunicacions de veu, dades i vídeo de la teva empresa.Comunicaciones molt més ràpides, amb més qualitat i que et permeten estalviar en costos, ja que són escalables a cada empresa. Què més es pot demanar?
connectivitat
Una connectivitat ràpida, eficient i sense fissures és bàsica per a qualsevol empresa. Per això, et proposem diferents tipus de connectivitat que s'adapten a cada empresa segons els sistemes i dispositius connectats, així com les necessitats de velocitat.
Pipprint
Els sistemes de pagament per còpia són un dels serveis més rendibles per a la teva empresa. Perquè només pagues pel que imprimeixes i res més. Tria una impressora al teu gust i utilitza-tant com vulguis. Sense comprar-la, sense finançar-la i sense costos de manteniment. Sens dubte, l'opció més econòmica i flexible per les teves impressions.

INFORMA'T SOBRE LES NOSTRES TARIFES

Selecciona sobre que tarifes vols que et informem, pots marcar més d'un.

Cloud Computing
telefonia IP
tarifes Internacionals
connectivitat
videotrucada
Pipprint
tarifes Mòbils
CAPTCHA Image
Introdueixi el codi: Refrescar

TARIFES TELEFONIA MÒBIL

Les nostres tarifes de telefonia mòbil són exclusives per a empreses, i suposen un estalvi substancial respecte a les tarifes de telefonia tradicionals.

Si necessites un pack adaptat o no saps quina tarifa escollir, contacta amb nosaltres i t'ajudarem a decidir segons el teu cas.

PIMES BASIC
Pimes Basic és ideal per a Pimes que realitzen un consum auster de telefonia mòbil.
CORPORATE
Amb Corporate tindràs tarifa il·limitada de minuts i no només això, a més t'oferim una capacitat de dades bastant superior que la tarifa anterior.
UNLIMITED 7
El pack perfecte si ets una empresa amb un ús molt intensiu de telefonia mòbil. Contracta Unlimited 7 i a més de parlar tot el que necessitis t'emportaràs 7 GB de dades.
PIMES PLUS
Amb el pack Pimes Plus podràs fer un salt qualitatiu en les comunicacions de la teva empresa.
UNLIMITED 2
Amb Unlimited 2 podràs despreocupar dels minuts consumits i tens 2 Gb de dades.
UNLIMITED 12
La tarifa més completa, minuts il·limitats i fins a 12 Gb de transferència de dades.
BUSINESS
Gaudeix de minuts de trucada il·limitats des de tan sols 8,19 € al mes! Passa't a la tarifa Business.
UNLIMITED 4
T'agradaria poder parlar sense limitacions? Amb Unlimited 4 podràs despreocupar dels minuts consumits. Parla tot el que vulguis !.
INTERNACIONAL
¿Viatges habitualment? Amb el pack International podràs parlar còmodament en més de 30 països (*).

* Països tarifa internacional:

Espanya Fix, Espanya Mòbil, Alemanya Fix, Alemanya Mòbil, Andorra Fix, Argentina Fix, Argentina Mòbil, Àustria Fix, Àustria Mòbil, Bèlgica Fix, Bulgària Fix, Bulgària Mòbil, Canada Fix, Xina Fix, Dinamarca Fix, Dinamarca Mòbil, EUA Alaska fix, EUA fix, EUA Hawaii fix, Finlàndia fix, Finlàndia Mòbil, França fix, Gibraltar fix, Granada fix, Grècia fix, Grècia Mòbil, Holanda fix, Holanda Mòbil, Hongria fix, Hongria Mòbil, Índia fix, Índia Mòbil, Irlanda fix , Irlanda Mòbil, Islàndia Fix, Islàndia Mòbil, Itàlia Fix, Luxemburg Fix, Luxemburg Mòbil, Malta Fix, Malta Mòbil, Marroc Fix, Noruega Fix, Noruega Mòbil, Polònia Fix, Polònia Mòbil, Portugal Fix, Portugal Mòbil, Puerto Rico Fix, Regne Unit Fix, Regne Unit Mòbil, Rep. Txeca Fix, Romania Fix, Romania Mòbil, Rússia Fix, Suècia Fix, Suècia Mòbil.

COMUNS

Un cop consumits els minuts contractats el cost és de 0,084 € / min.
Preu SMS nacional: 0,097 €, SMS Internacional: 0,24 €.
En PIMES BASIC i PIMES PLUS reducció de velocitat a 16 KBs.
En BUSINESS i CORPORATE reducció de velocitat a 64 KBs.
En BUSINESS i CORPORATE a partir de 3.000 minuts es cobra 0,084 € / min. Acotat a 150 destinacions.
Establiment de trucada 0,181 € en trucades internacionals.
Trucades nacionals sense establiment de trucada.
Preus amb IVA inclòs.

INFORMA'T SOBRE LES NOSTRES TARIFES

Selecciona sobre que tarifes vols que et informem, pots marcar més d'un.

Cloud Computing
telefonia IP
tarifes Internacionals
connectivitat
videotrucada
Pipprint
tarifes Mòbils
CAPTCHA Image
Introdueixi el codi: Refrescar
Background Image

Els nostres clients opinen

 • "Entenen les nostres necessitats i ens ho posen fàcil. La migració de la telefonia tradicional a la telefonia IP en el nostre cas ha estat molt fàcil gràcies a Pippol. Sabien el que volíem i el van implantar de forma molt fàcil. La seva connectivitat flexible és un altre factor diferencial, ja que arriben on altres operadors no ho aconsegueixen. Va ser determinant la solució aportada per la unió de les seus de Lisboa i Barcelona mitjançant extensions curtes, altres 'grans operadors' no ens van donar solució. "

  Miguel Mesa - Director del departament d'informàtica
  Casio Espanya sl
 • "PIPPOL es va encarregar de tot el procés de traspàs a telefonia IP, bon assessorament i professionalitat, van enllaçar les nostres diferents seus mitjançant una VPN, optimitzant enormement les nostres comunicacions."

  Pablo Lacida - Director Depart. Administratiu
  IM3 CORPORACIÓ
 • "Gràcies a Pippol vam descobrir una nova forma de comunicar-nos. Van instal·lar una centraleta Cloud entre les nostres dues seus basada en terminals sobre PC. Ara funcionem com una sola seu, fent molt més còmoda la comunicació entre nosaltres. Amb això van reduir un 60%, la nostra tarifa en telecomunicacions i ens permet disposar d'un servidor Cloud per treballar des de qualsevol ubicació i davant de qualsevol imprevist. "

  Àxel Rodríguez - Director General
  Creacom
Imagen de seguimiento