Telefonia IP

Telefonia IP

La Telefonia IP et permet integrar en una mateixa xarxa totes les comunicacions de veu, dades i vídeo de la teva empresa. Unes comunicacions molt més ràpides, amb més qualitat i que et permeten estalviar en costos, ja que són serveis flexibles i escalables que s'adapten a cada empresa. Què més es pot demanar?

Call / Contact Center
Call / Contact Center

Vols comptar amb un dels centre d'atenció telefònica més potents i flexibles del mercat? T'agradaria optimitzar els resultats de la teva departament d'atenció al client? ¿I si a més et proposem una solució fàcil d'integrar en el teu sistema de gestió? No importa la teva mida ni les opcions que requereixis, Fidelity et dóna la millor resposta.

Saber més
Tarifes internacionals
Tarifes internacionals

El softphone és una aplicació que et permet fer trucades a altres softphones o telèfons convencionals des del mòbil o l'ordinador, a través de la connexió a Internet. La telefonia de la teva empresa, ara molt més flexible i econòmica.

Saber més
Centraleta Virtual
Centraleta Virtual

Busques una opció de qualitat que no t'obligui canviar de connectivitat? ¿Que vagi la xarxa de dades que ja utilitzes si cal? Una solució que pugui créixer i decréixer en serveis, prestacions o terminals segons les teves necessitats? Amb una tarifa que s'adapti a tots aquests canvis?

Saber més
Trunk SIP
Trunk SIP

Vols gaudir dels avantatges d'una centraleta VoIP sense renunciar al teu centraleta "convencional"? Necessites a algú de confiança que s'encarregui de la seva implementació? Comptem amb una àmplia experiència en solucions SIP Trunk perquè gaudeixis de tots els seus avantatges sense haver de preocupar-te de res.

Saber més
Imagen de seguimiento