Telefonia IP

Telefonia IP

La Telefonia IP et permet integrar en una mateixa xarxa totes les comunicacions de veu, dades i vídeo de la teva empresa. Unes comunicacions molt més ràpides, amb més qualitat i que et permeten estalviar en costos, ja que són serveis flexibles i escalables que s'adapten a cada empresa. Què més es pot demanar?

Call / Contact Center
Call / Contact Center

Res val tant com el teu temps. Per això, t'ajudem a gestionar les teves trucades, perquè puguis oferir una millor atenció als teus clients, sense temps d'espera i sense perdre oportunitats de venda.

Saber més
Tarifes internacionals
Tarifes internacionals

El softphone és una aplicació que et permet fer trucades a altres softphones o telèfons convencionals des del mòbil o l'ordinador, a través de la connexió a Internet. La telefonia de la teva empresa, ara molt més flexible i econòmica.

Saber més
Centraleta Virtual
Centraleta Virtual

Una Centraleta Virtual és l'opció més flexible i còmoda per a les comunicacions de la teva empresa. Et permet estalviar costos i augmentar la productivitat, reemplaçant a la centraleta telefònica tradicional. Tenir Veu IP a la teva empresa mai ha estat tan fàcil.

Saber més
Trunk SIP
Trunk SIP

Vols gaudir dels avantatges d'una centraleta VoIP sense renunciar al teu centraleta "convencional"? Necessites a algú de confiança que s'encarregui de la seva implementació? Comptem amb una àmplia experiència en solucions SIP Trunk perquè gaudeixis de tots els seus avantatges sense haver de preocupar-te de res.

Saber més
Imagen de seguimiento