Cloud Computing

Cloud Computing

Entendre el Cloud Computing és molt fàcil: paga només pels serveis tecnològics que utilitzis a cada moment. Pots accedir a un ampli catàleg de serveis estandarditzats de forma flexible i adaptativa, i pagues només pel consum que hagis fet. I, per descomptat, nosaltres t'ajudem sempre que ho necessitis.

Servidor Cloud
Servidor Cloud

Un Servidor Cloud és una alternativa perfecta per a pimes. Et permet flexibilitzar a cada moment els recursos, ja que pots augmentar o disminuir el servei en qualsevol moment. Oblida't de problemes amb l'equipament informàtic o amb els canvi d'infraestructura. Fàcil, flexible i escalable: paga pel que necessites, quan ho necessites.

Saber més
Còpies de Seguretat
Còpies de Seguretat

Et preocupa perdre tota la informació de la teva empresa? La pèrdua sobtada de dades pot ser tràgica per a un negoci. Per això, el servei de còpia de seguretat o backup online et permet recuperar tota la teva informació de forma pràcticament immediata. Un servei flexible amb el que guanyaràs en seguretat i tranquil·litat. Perquè les dades de la teva empresa valen molt.

Saber més
Imagen de seguimiento