La Telefonia IP et permet integrar en una mateixa xarxa totes les comunicacions de veu, dades i vídeo de la teva empresa.

Unes comunicacions molt més ràpides, amb més qualitat i que et permeten estalviar en costos, ja que són serveis flexibles i escalables que s’adapten a cada empresa.

Què més es pot demanar?

VOIP

T’agradaria canviar a VoIP però tens por que la teva organització s’hi ressenti del canvi? Penses que la majoria de proveïdors només volen vendre’t els seus serveis i després s’obliden de tu?

Et proposem una minuciosa transició cap a la VoIP perquè l’únic que hi notis sigui que les teves comunicacions milloren i la teva factura baixa.

Més serveis de telefonia IP

SIP Trunk

Vols gaudir dels avantatges d’una centraleta VoIP sense renunciar a la teva centraleta “convencional”? Necessites a algú de confiança que s’encarregui de la seva implementació? Comptem amb una àmplia experiència en solucions SIP Trunk perquè hi gaudeixis de tots els seus avantatges sense haver de preocupar-te de gens.

Saber-ne més

Centraleta Virtual

Cerques una opció de qualitat que no t’obligui a canviar de connectivitat? Que aprofiti la xarxa de dades que ja utilitzes si és necessari? Una solució que hi pugui créixer i decréixer en serveis, prestacions o terminals segons les teves necessitats? Amb una tarifa que s’hi adapti a tots aquests canvis?

Saber-ne més
softphone-pippol-voip

Softphone

La forma més pràctica i intel·ligent de cursar i gestionar les trucades des de la teva pròpia extensió. Una solució flexible i econòmica amb una amplíssima gama de funcionalitats destinades a millorar la teva productivitat i eficiència. Converteix el teu PC de sobretaula, portàtil o mòbil en el dispositiu telefònic més versàtil. El nostre Softphone Comunicator Business et dóna totes les opcions.

Saber-ne més