Entendre el Cloud Computing és molt fàcil: paga només pels serveis tecnològics que hi utilitzis a cada moment.

Pots accedir a un ampli catàleg de serveis estandarditzats de forma flexible i adaptativa, i pagues només pel consum que hi hagis realitzat. I, per suposat, nosaltres t’ajudem sempre que ho necessitis.

ESCRIPTORI VIRTUAL

Et mous molt?

Els escriptoris remots et permeten tenir la teva oficina sempre amb tu. Accedeix a tots els teus programes i arxius des de qualsevol lloc, en qualsevol moment. Ni tan sols necessites portar-te el teu ordinador, hi pots accedir des de qualsevol. A més a més, és molt més segur, i t’estalvies en equipament i despesa energètica.

Més serveis de Cloud Computing

Servidor Cloud

Un Servidor Cloud és una alternativa perfecta per a pymes. Et permet flexibilitzar a cada moment els recursos, ja que hi pots augmentar o disminuir el servei en qualsevol moment. Oblida’t dels problemes amb l’equipament informàtic o amb els canvis d’infraestructura. Fàcil, flexible i escalable: paga pel que necessites, quan ho necessites.

Saber-ne més

Backup online

Et preocupa perdre tota la informació de la teva empresa? La pèrdua sobtada de dades pot ser tràgica per a un negoci. Per això, el servei de còpia de seguretat o backup online et permet recuperar tota la teva informació de forma pràcticament immediata. Un servei flexible amb el que guanyaràs en seguretat i tranquil·litat. Perquè les dades de la teva empresa valen molt.

Saber-ne més