Oblida't dels que només volen vendre't ... <br> I no es vinculen amb el teu projecte

Oblida't dels que només volen vendre't ...
I no es vinculen amb el teu projecte

A la fi pots comptar amb un proveïdor de serveis de comunicació que, veritablement, es dedica a donar-te el millor servei. Una empresa que compleix el que promet i es fa responsable del perfecte funcionament dels sistemes. Mantenint sempre els mateixos interlocutors i amb un servei tècnic que respon ràpidament a qualsevol requeriment o incidència. A Pippol et proposem una oferta integrada de comunicacions i serveis cloud 100% personalitzada i de la màxima qualitat, amb el suport d’un grup estable de professionals per ajudar-te a obtenir el màxim rendiment de les seves solucions.

 

Operador registrat a la

T’AGRADARIA COMPTAR AMB UN EQUIP FIXE ASSIGNAT A LA TEVA EMPRESA QUE CONEGUI PERFECTAMENT LA TEVA INSTAL·LACIÓ?

A Pippol no treballem amb distribuïdors, ni subcontractem cap servei extern. Disposem de personal propi en tots els àmbits del projecte: comercials, tècnics, serveis d’assistència, contact center, etc. Això significa que, com a client, treballaràs sempre amb les mateixes persones: un equip de professionals adaptat a les teves necessitats que en tot moment et brindarà una solució analitzant el teu perfil d’empresa i la teva manera de ser i d’operar. Tenim clients a tots els sectors. Coneixem les solucions que més et poden encaixar.

T’AGRADARIA COMPTAR AMB UN EQUIP FIXE ASSIGNAT A LA TEVA EMPRESA QUE CONEGUI PERFECTAMENT LA TEVA INSTAL·LACIÓ?
ABANS DE QUALSEVOL CANVI DE COMPANYIA, EXIGEIXES QUE TOT FUNCIONI AL 100%?
ABANS DE QUALSEVOL CANVI DE COMPANYIA, EXIGEIXES QUE TOT FUNCIONI AL 100%?

El nostre equip comercial t’acompanya en tot el procés, des de la pre-venda a la posada en marxa i posteriorment en l’aplicació de qualsevol garantia. D’aquesta manera, vetllem perquè la integració i instal·lació de tots els nostres serveis ofereixin les prestacions que t’hem promès. I fins que no estigui tot en ple funcionament, no pagues res. Garantit. Perquè com que a més som un operador registrat a la CNMC, tindràs la seguretat de que som una empresa que actua amb la màxima transparència i vetllant sempre pels teus interessos.

SERVEIS CLOUD DE MÀXIMA DISPONIBILITAT, SENSE PERMANÈNCIES NI COSTOS EXTRES DE MIGRACIÓ O INTEGRACIÓ

Sabem que la millor manera de guanyar-nos la teva fidelitat és mantenir els més alts estàndards de qualitat i donar-te solucions cada cop que ho necessitis. Per això, la teva tarifa t’ofereix els més avançats serveis cloud, sense cap cost afegit. Perquè gaudeixis d’un servei de màxima disponibilitat i actualitzat respecte les noves tecnologies sabent que no trobaràs sorpreses desagradables a la teva factura.

SERVEIS CLOUD DE MÀXIMA DISPONIBILITAT, SENSE PERMANÈNCIES NI COSTOS EXTRES DE MIGRACIÓ O INTEGRACIÓ
VOLS DISSENYAR UNA TARIFA ÚNICA QUE COBREIXI LES TEVES ESPECIFICACIONS CONCRETES?
VOLS DISSENYAR UNA TARIFA ÚNICA QUE COBREIXI LES TEVES ESPECIFICACIONS CONCRETES?

A Pippol no tenim plans estàndard perquè per a nosaltres cada client es únic. Tu estableixes quins serveis necessites i quines són les prestacions que et calen. Nosaltres, simplement, et proposem l’oferta és competitiva. I és que no necessites pagar per allò que no utilitzes. Tot i que si volguessis ampliar o disminuir la teva tarifa per qualsevol motiu, tampoc serà un problema. Pots fer-ho en qualsevol moment i sense cap penalització.

Els nostres casos d'èxit

La filial d’aquesta empresa japonesa comptava amb un elevat consum de trucades al seu país d’origen. La nostra proposta de millores per la seva comunicació incloïa un paquet de tràfic internacional amb el què vam aconseguir reduir un 60% el cost de les trucades al Japó.

Hitachi Power Tools Ibérica va voler donar un salt cap a les comunicacions unificades i la VoIP. Pippol va conduir el procés adequant el seu cablejat i implementant una solució on promise per al seu contact center amb un IVR de 5 nivells. A més, va instal·lar un softphone a cada PC per eliminar tots els terminals de sobretaula.

Pippol fou l’encarregada de redefinir el servei d’atenció telefònica del centre amb l’objectiu de millorar els seus resultats en les avaluacions de la Conselleria de Sanitat. Les solucions implantades es van traduir en puntuacions molt més altes en totes les avaluacions posteriors.

REBURN ha presentat un innovador sistema d’entrenament que ben aviat arribarà a les principals ciutats del nostre país. En la seva expansió, Pippol serà l’encarregada d’organitzar les solucions de xarxa, veu i dades dels diferents centres.
Background Image

Els nostres clients opinen

 • "Entenen les nostres necessitats i ens ho posen fàcil. La migració de la telefonia tradicional a la telefonia IP en el nostre cas ha estat molt fàcil gràcies a Pippol. Sabien el que volíem i el van implantar de forma molt fàcil. La seva connectivitat flexible és un altre factor diferencial, ja que arriben on altres operadors no ho aconsegueixen. Va ser determinant la solució aportada per la unió de les seus de Lisboa i Barcelona mitjançant extensions curtes, altres 'grans operadors' no ens van donar solució. "

  Miguel Mesa - Director del departament d'informàtica
  Casio Espanya sl
 • "PIPPOL es va encarregar de tot el procés de traspàs a telefonia IP, bon assessorament i professionalitat, van enllaçar les nostres diferents seus mitjançant una VPN, optimitzant enormement les nostres comunicacions."

  Pablo Lacida - Director Depart. Administratiu
  IM3 CORPORACIÓ
 • "Gràcies a Pippol vam descobrir una nova forma de comunicar-nos. Van instal·lar una centraleta Cloud entre les nostres dues seus basada en terminals sobre PC. Ara funcionem com una sola seu, fent molt més còmoda la comunicació entre nosaltres. Amb això van reduir un 60%, la nostra tarifa en telecomunicacions i ens permet disposar d'un servidor Cloud per treballar des de qualsevol ubicació i davant de qualsevol imprevist. "

  Àxel Rodríguez - Director General
  Creacom
Imagen de seguimiento