La teva comunicació, totalment adaptada a la teva empresa

La teva comunicació, totalment adaptada a la teva empresa

En Pippol ens adaptem al 100% a tu. Coneixem i entenem a les empreses, per això podem oferir-te una àmplia gamma de tarifes i serveis flexibles. Perquè ningú vol pagar per pagar. Paga només pel que utilitzes.

A més, simplifiquem al màxim el procés i ens encarreguem de tot: Et proposem la millor opció, la implementem i formem al teu equip. Tindràs el teu Veu IP en marxa gairebé sense adonar-te'n.

Et garantim comunicacions de qualitat

24x7

Assistència telefònica i suport remot

365

Cobertura total, servei actiu i protegit

100%

Flexibilitat en les nostres tarifes, adaptades a tu
Contacta'ns
100% flexible
100% flexible

El que més valoren el nostre clients: la flexibilitat en les tarifes. Perquè no necessites pagar per una cosa que no utilitzes. Fins i tot si has de ampliar o disminuir la teva tarifa, amb una sola trucada fem el canvi al moment.

màxima mobilitat

La integració de les teves dispositius és total: mòbil, videoconferència, centraleta cloud ... Treballa des d'on vulguis i quan vulguis, sense complicacions i amb la màxima qualitat en les comunicacions.

màxima mobilitat
T'ho posem fàcil
T'ho posem fàcil

Des de l'elecció de la tarifa fins a la instal·lació dels equips, ens encarreguem de tot. A més, t'oferim formació i suport 24/7. Més fàcil, impossible.

serveis complementaris

Et facilitem la gestió de la comunicació, ja que pots integrar tots els serveis que necessitis amb nosaltres: còpies de seguretat, centraleta cloud, telefonia IP i mòbil ...

serveis complementaris
Background Image

Els nostres clients opinen

 • "Entenen les nostres necessitats i ens ho posen fàcil. La migració de la telefonia tradicional a la telefonia IP en el nostre cas ha estat molt fàcil gràcies a Pippol. Sabien el que volíem i el van implantar de forma molt fàcil. La seva connectivitat flexible és un altre factor diferencial, ja que arriben on altres operadors no ho aconsegueixen. Va ser determinant la solució aportada per la unió de les seus de Lisboa i Barcelona mitjançant extensions curtes, altres 'grans operadors' no ens van donar solució. "

  Miguel Mesa - Director del departament d'informàtica
  Casio Espanya sl
 • "PIPPOL es va encarregar de tot el procés de traspàs a telefonia IP, bon assessorament i professionalitat, van enllaçar les nostres diferents seus mitjançant una VPN, optimitzant enormement les nostres comunicacions."

  Pablo Lacida - Director Depart. Administratiu
  IM3 CORPORACIÓ
 • "Gràcies a Pippol vam descobrir una nova forma de comunicar-nos. Van instal·lar una centraleta Cloud entre les nostres dues seus basada en terminals sobre PC. Ara funcionem com una sola seu, fent molt més còmoda la comunicació entre nosaltres. Amb això van reduir un 60%, la nostra tarifa en telecomunicacions i ens permet disposar d'un servidor Cloud per treballar des de qualsevol ubicació i davant de qualsevol imprevist. "

  Àxel Rodríguez - Director General
  Creacom
Imagen de seguimiento