Cerques un proveïdor de serveis de comunicació que, de debò, s’hi dediqui a donar-te les millors solucions?

Pippol és l’empresa de Telefonia IP i Solucions Cloud que t’ofereix la gestió més professional dels canals de la teva empresa.

Sense sorpreses. Sense excuses. Amb les màximes garanties.

10 RAONS PER ESCOLLIR-NOS

Deixa enrere males experiències en proveïdors de serveis de comunicació. Oblida’t dels que només et volen vendre els seus serveis, i una vegada els contractes, es desvinculen del teu projecte. A Pippol et proposem una oferta integrada de comunicacions i serveis cloud, 100% personalitzada, de la màxima qualitat i amb el tracte més exclusiu. Tens 10 bons motius per triar-nos:

Canal especialitzat i format: el nostre canal de distribució està certificat i disposa de la formació necessària per vendre qualsevol dels nostres productes o serveis, comptant-hi amb el suport dels nostres assessors comercials i equip de prevenda i postvenda.
No treballem amb subcontractes: també hi disposem del nostre propi equip tècnic, assignant un “tècnic prioritari” a cada client per respondre ràpidament a qualsevol eventualitat que requereixi d’una actuació a domicili.
Professionals certificats: els nostres tècnics compten amb la certificació per treballar amb les principals firmes de centraletes i hardware del mercat (Mitel, Panasonic, Aastra, Sonicwall, Citrix……).
Atenció al client 24×7: posem a la teva disposició un servei d’atenció al client les 24 hores, 365 dies de l’any, format per personal qualificat i capaç de gestionar totes les consultes, incidències i sol·licituds que hi puguin sorgir-te.
Valor afegit: aportem una àmplia gama de productes perquè hi puguis trobar solucions a qualsevol escenari, sense que hi hagis de preocupar-te de cercar proveïdors complementaris.
Presència en tot el territori: si bé les nostres oficines centrals s’ubiquen en el districte tecnològic del 22@ de Barcelona, estem presents de forma efectiva a qualsevol punt de la península ibèrica.
Atenció bilingüe: utilitzem indistintament el castellà o el català per adaptar-nos a l’idioma que hi utilitzi l’usuari.
Creem la teva oferta a mida: a partir de mòduls de pagament per ús, dissenyem un paquet de solucions específiques per a cadascun dels nostres clients, aportant-hi un servei diferent a cada cas.
Seguretat i SLA´s: els nostres serveis es sustenten sobre un sistema d’emmagatzematge d’alt rendiment amb redundàncies d’alta disponibilitat a través de diferents data centers.
Polivalència: donem servei a empreses i entitats en múltiples sectors, amb la capacitat de satisfer als clients tecnològicament més exigents i madurs.