CPD Virtual

Els nostres CPD Virtual és un servei de Cloud Computing molt complet que ens permet usar lliurement les teves pròpies particions de recursos per a la creació de servidors virtuals. Tingues els teus propis serveis Cloud Computing d’altes prestacions sense necessitat d’infraestructura pròpia.

Saber más

Escriptori Virtual

Et mous molt? Els escriptoris remots et permeten tenir la teva oficina sempre amb tu. No necessites portar-te el teu ordinador, hi pots accedir des de qualsevol. A més, és molt més segura, i estalvies en equipament i en despesa energètica. Accedeix a tots els teus programes i arxius des de qualsevol lloc, en qualsevol moment.

Saber más

Servidor Cloud

Un Servidor Cloud és una alternativa perfecta per a pymes. Et permet flexibilitzar a cada moment els recursos, ja que hi pots augmentar o disminuir el servei en qualsevol moment. Oblida’t dels problemes amb l’equipament informàtic o amb els canvis d’infraestructura. Fàcil, flexible i escalable: paga pel que necessites, quan ho necessites.

Saber más

Backup online

Et preocupa perdre tota la informació de la teva empresa? La pèrdua sobtada de dades pot ser tràgica per a un negoci. Per això, el servei de còpia de seguretat o backup online et permet recuperar tota la teva informació de forma pràcticament immediata. Un servei flexible amb el que guanyaràs en seguretat i tranquil·litat. Perquè les dades de la teva empresa valen molt.

Saber más