Ets exigent amb els serveis que contractes? Posem a la teva disposició una xarxa de veu i dades amb les màximes garanties de seguretat.

Amb Pippol disposaràs d’una infraestructura sòlida i estable que et permetrà enfrontar-te a qualsevol repte.

FLEXIBLE
SEGUR
PAGAMENT PER ÚS

Coneix tots els detalls sobre la xarxa de dades de Pippol i tingues la certesa de comptar amb una infraestructura de seguretat amb les més altes prestacions:

seguridad-red-pippol-3
  • Pippol té instal·lats els seus dispositius i plataformes de xarxa i, particularment de telefonia Voip, a data centers TIER III i IV (tolerants a errades) amb interconnexió i carrier house Equinix.
  • Aquests data centers proporcionen serveis de housing amb disponibilitats del 99.99% amb relació a serveis d’alimentació AC/DC, refrigeració, seguretat de accessos, etc…
  • A la seva xarxa, Pippol hi utilitza equipament de networking Cisco i servidors/blades/cabines DELL. Tots els equips estan redundats (per exemple, a preses d’alimentació amb subministrament A i B), amb controladores, etc. i amb configuracions tolerants a errades per garantir la major disponibilitat. Per exemple, aplicant-hi massivament Routing dinàmic amb OSPF i amb BGP.
seguridad-red-pippol-2
  • Pippol disposa de múltiples proveïdors de peering i trànsit a internet en el seu ISP (amb adreçament propi i inclús adreçament de tercers independent del ISP). El routing dinàmic garanteix la disponibilitat automàtica en cas d’errada de qualsevol proveïdor. Allò és aplicable per a qualsevol dels seus data centers. Tal és així, que es pot tenir adreçament propi de Pippol o de tercers (no accessible pel ISP de Pippol i independent totalment d’aquest) en qualsevol dels seus data centers.
  • Igualment hi existeixen interconnexions amb els operadors principals nacionals amb tecnologia TDM SS7 i Voip SIP en ambdós data centers (interconnexions completament independents).
  • Les plataformes de telefonia SIP estan redundades i clonades. Es tracta de SBCs i Proxys SIP que executen versions estables de les seves respectives aplicacions en entorns Linux dedicats  virtualitzats.
seguridad-red-pippol-1
  • Els entorns dedicats es configuren redundats amb còpies clonades i replicades online amb mecanismes tipus Hsrp (Heartbeat). Alguna cosa similar ocorre amb els entorns virtualitzats amb mecanismes de failover embeguts i automàtics. Naturalment amb màquines virtualitzades la flexibilitat és fins i tot major per al desplegament automàtic de màquines virtuals.
  • Pippol ofereix per a clients amb serveis crítics un doble troncal sobre data center diferent (per a tràfic sortint i entrant – tràfic balancejat o tràfic actiu/standby) on tota la infraestructura és completament independent per garantir el major SLA, de l’ordre de 99.99%. Endemés, s’hi podria utilitzar mecanismes del tipus DNS SRV per balanceig i distribució de tràfic automàtica des del costat del client mitjançant DNS apuntant a dos proxys (ubicats en els dos data centers de la xarxa de Pippol).
  • Tots els dispositius i plataformes de xarxa estan monitoritzats cada minut per a detecció primerenca d’anomalies amb eines tipo Nagios que hi arriben fins i tot a escalar els problemes de Xarxa via Xatbots (via Telegram a terminals mòbils de staff tècnic de segon nivell de Pippol).

Contacta amb nosaltres i estudiarem el teu cas concret per oferir-te una solució 100% a  la teva mida.

Els nostres clients opinen