Cerques una opció de qualitat que no t’obligui a canviar de connectivitat? Que aprofiti la xarxa de dades que ja utilitzes si és necessari? Una solució que hi pugui créixer i decréixer en serveis, prestacions o terminals segons les teves necessitats?

Amb una tarifa que s’hi adapti a tots aquests canvis?

Triar una centraleta virtual significa apostar per una solució més eficient i flexible per a la teva empresa. Aleshores, per què molts operadors t’obliguen a contractar el seu propi servei de connectivitat, incloent-t’hi serveis que no t’interessen i oferint tarifes fixes que no hi permeten gestionar la teva despesa? A Pippol creiem que això no té sentit, per això et proposem una alternativa on ets tu qui ho tria tot i pagues només pel que hi utilitzes.

Ens adaptem a la teva infraestructura i xarxa de dades, encara que també podem oferir-te la nostra pròpia connectivitat. Si ho desitges, hi pots seguir reutilitzant els teus terminals actuals. O bé hi pots optar per adquirir els nostres models en modalitat de pagament per ús, renting o compra. També hi pots integrar els teus telèfons mòbils como una extensió més de la teva centraleta, amb la comoditat i estalvi que allò implica. O simplement renunciar a l’ús de terminals clàssics i evolucionar cap al softphone.

I no només tens total llibertat a l’hora de seleccionar-hi els serveis que contractes. Endemés, hi comptes amb tot tipus d’opcions més enllà de les prestacions bàsiques. Entre aquestes hi destaca la gravació de trucades, un recurs que facilita el treball de molts professionals i que permet disposar d’un document sonor que compleix amb tots els requisits de la LOPD. També és molt valorada la integració amb el teu sistema de telemarketing o de CRM, així com l’opció de contractar el teu propi contact center. Una altra interessant utilitat és la instal·lació d’un software de gestió del tràfic telefònic, una eina d’anàlisi de dades, configurable de múltiples formes, amb la que  hi podràs optimitzar el teu consum telefònic.

Et convences? Et proposem una transició segura i sense sobresalts. Primer, amb una instal·lació en fase de proves. I només quan hem comprovat que tot opera perfectament, hi efectuem el canvi. Després d’això, seguim al teu costat, recolzant-te en tot moment perquè obtinguis el màxim rendiment del teu equip. T’ho posem molt fàcil, així que quan hi vols començar?

Un altre punt clau que ens diferencia és la flexibilitat en la tarifació per paquets. A Pippol globalitzem el consum dels terminals en el seu conjunt. Així, si l’ús que  realitza un usuari és molt més elevat que el de l’altre, les despeses s’hi compensen. Amb la majoria d’operadors, en canvi, succeeix el contrari.

Contacta amb nosaltres i estudiarem el teu cas concret per oferir-te una solució 100% a la teva mida.

Quins avantatges té?

Tenir Veu IP a la teva empresa mai ha sigut  tan fàcil.

Una Centraleta Virtual és l’opció més flexible i còmoda per a  les comunicacions de la teva empresa. T’hi permet estalviar costos i augmentar la productivitat, reemplaçant a la centraleta telefònica tradicional.

  • És escalable i flexible: paga només pel que hi necessitis a cada moment.
  • No necessites invertir en equipament inicial.
  • T’inclou els terminals fixos, inalàmbrics i softphone.
  • Realitzem manteniment remot, per solucionar qualsevol problema de forma ràpida i efectiva.
  • Tens a la teva disposició moltes més funcionalitats que en una centraleta tradicional, més fàcils de configurar i senzilles de controlar.
  • Et garantim total seguretat: treballem amb instal·ladors certificats i suport tècnic.
  • I a més t’oferim suport telefònic 24×7 per a la teva empresa i per a qualsevol usuari del servei.

Els nostres clients opinen