Vols gaudir dels avantatges d’una centraleta VoIP sense renunciar a la teva centraleta “convencional”? Necessites a algú de confiança que s’encarregui de la seva implementació?

Comptem amb una àmplia experiència en solucions SIP Trunk perquè hi gaudeixis de tots els seus avantatges sense haver de preocupar-te de gens.

Per costos, per flexibilitat, per prestacions, per facilitat d’ús, per imatge…la tecnologia VoIP sobre Cloud ofereix innumerables avantatges a les comunicacions per veu de l’empresa. No obstant, en ocasions i degut a les exigències del projecte, la instal·lació d’una centraleta Cloud no és viable. Potser perquè no és el moment de renovar la centraleta, bé perquè és de propietat, perquè es vol rendibilitzar uns anys més o simplement perquè encara s’està pagant mitjançant un renting. En aquests casos es fa necessària la implantació de canals de veu IP mitjançant llicències SIP Trunk, un protocol que hi permet enllaçar els sistemes VoIP sobre una solució PBX.

Avui en dia, tots els fabricants de PBX són conscients d’aquesta tendència tecnològica i existeixen llicències per a qualsevol marca de centraleta. Encara a vegades hi pot resultar difícil saber a qui acudir per no disposar de manteniment o no tenir relació amb l’empresa que ens la va instal·lar. Pippol s’encarrega de llicenciar, programar i actualitzar la teva centraleta i fins i tot de donar-te un manteniment preventiu i correctiu. Perquè hi puguis gaudir dels beneficis de la VOIP sense estar obligat a retirar una solució que encara és aprofitable.

Contacta amb nosaltres i estudiarem el teu cas concret per oferir-te una solució 100% a la teva mida.

Quins avantatges té?

Estalviar en telefonia és cada vegada més fàcil.

La tecnologia SIP Trunk, especialment dissenyada per a empreses, hi permet utilitzar la Voz IP des d’una centraleta convencional de forma molt més segura, fiable i econòmica.

  • Pots tenir tots els números geogràfics que hi necessitis, sense límits, per mantenir conversacions simultànies.
  • L’estalvi en costos és realment significatiu: les tarifes de VoIP són molt més econòmiques en trucades a fixos i mòbils nacionals i internacionals.
  • Et permet reduir fins al 50% en els nostres costos en comunicacions.
  • És una excel·lent opció si necessites distintes numeracions amb emissió/recepció de trucades externes.

Els nostres clients opinen