T’agradaria canviar a VoIP però tens por que la teva organització s’hi ressenti del canvi? Penses que la majoria de proveïdors només volen vendre’t els seus serveis i després s’obliden de tu?

Et proposem una minuciosa transició cap a la VoIP perquè l’únic que hi notis sigui que les teves comunicacions milloren i la teva factura baixa.

Amb Pippol, el salt cap a la tecnologia VoIP, tant en solucions On-premise com en Cloud, es realitza de forma lenta, progressiva i professional. Amb allò garantim que els nostres clients no es veuran perjudicats per cap canvi dràstic i no hi quedaran exposats en cap moment.

En solucions On-premise, el primer pas consistirà en habilitar la centraleta, sigui de la marca que sigui, amb les llicències oportunes per a VoIP. En centraletes Cloud, començarem per la configuració i instal·lació de forma paral·lela. En ambdós casos soperarà uns dies en fase de proves programades, amb desviaments a través del número corporatiu, perquè tant el tràfic entrant como sortint s’hi efectuï sobre el nostre sistema fins verificar que tot funciona correctament.

Només quan hem comprovat juntament amb el client que tot funciona a la perfecció, es sol·licita la portabilitat a l’operador actual. És llavors quan es fa efectiu el canvi de la numeració de l’antic operador cap a Pippol, conservant tots els elements físics per a la seva devolució, ja que és molt possible que aquests siguin objecte de reclamació per part de l’operador anterior.

A continuació ens encarreguem d’oferir la formació necessària sobre el funcionament dels terminals a les persones designades per l’empresa. Finalment s’implanta l’arbre de locucions en el IVR amb totes les seves possibles variants, proposant un protocol que  hi permeti millorar l’experiència del client final. I en endavant, seguirem al teu costat: a través del nuestre contact center 24/7 per oferir-te la millor resposta a qualsevol incidència, o a través del nostre xat online per atendre totes les teves consultes.

Amb Pippol hi podràs realitzar trucades a qualsevol destinació internacional amb un preu molt competitiu. Comenta’ns a quins països truca la teva empresa i et donarem un preu per minut exclusiu per a aquelles destinacions. Obtingues una oferta difícilment superable per qualsevol altre operador.

Contacta amb nosaltres i estudiarem el teu cas concret per oferir-te una solució 100% a la teva mida.

Quins avantatges té?

Una telefonia que s’adapta a tu i a la teva empresa, més còmoda i fàcil.

La VoIP, o Veu IP, et permet realitzar trucades de veu a través de la teva connexió a internet, a un preu molt inferior a les trucades tradicionals i amb la mateixa qualitat o superior. Endemés, es molt més flexible que la telefonia tradicional.

  • És un servei escalable i flexible, s’adapta al que necessitis en qualsevol moment.
  • Estalvies costos: és molt més econòmica que la telefonia tradicional.
  • Inclou terminals fixos, sense fils i softphone.
  • Instal·lat sobre la xarxa de dades del client.
  • Realitzem manteniment remot, per evitar problemes i imprevistos.
  • Comptem amb instal·ladors certificats i suport tècnic.
  • T’oferim suport telefònic 24×7 per a la teva empresa i per als usuaris del servei.
  • Les teves comunicacions seran molt més eficaces i còmodes.

Els nostres clients opinen