Imagines tenir sota control tot el tràfic telefònic que genera la teva empresa? T’agradaria poder analitzar d’una forma senzilla qualsevol volum de trucades entrants, sortints o internes, de totes les teves seus? En senzills gràfics i podent-hi generar qualsevol tipus d’informe?

CallXpress és la teva solució

Tenir una comprensió clara i exacta de quin és el consum telefònic de la teva organització és fonamental per aconseguir la màxima rendibilitat d’aquest canal. En cas contrari, serà molt complicat saber si les tarifes i els paquets que has contractat són els òptims. Però també si estàs fent l’atenció al client més adequada, quin és el consum individual de cada unitat en un centre de negocis, si hi existeixen trucades a destinacions no autoritzades, etc. Malgrat això, moltes empreses obvien aquesta realitat per la dificultat de realitzar aquest anàlisi. Però això no hauria de ser així; i a Pippol tenim la solució.

CallXpress és la nostra proposta perquè hi puguis aconseguir una comprensió del tràfic de trucades que t’hi permeti prendre decisions realment profitoses. Es tracta d’una aplicació en pagament per ús dissenyada per a l’anàlisi del tràfic i la tarificació, a qualsevol centraleta telefònica. Les seves potents capacitats gràfiques, la seva operativa via web i la seva àmplia gama d’estadístiques i informes, la converteixen en una eina de gran valor. Una opció fàcil d’ utilitzar, còmoda de configurar segons les teves necessitats, accessible des de qualsevol ubicació i compatible amb qualsevol operador. Un software que s’adapta a tot tipus d’ organitzacions…petites i mitjanes, grans corporacions i administracions públiques, incloent-hi les que disposen amb diferents sucursals. T’ajudem a treure-li tot el partit?

Contacta amb nosaltres i estudiarem el teu cas concret per oferir-te una solució 100% a la teva mida.

Quins avantatges té?

A Pippol no només t’aportem un potent software de gestió telefònic sinó que t’ajudem a adaptar-lo a la teva organització perquè hi obtinguis el màxim benefici de les seves funcionalitats.

  • Una interfície gràfica, potent i senzilla, altament adaptable.
  • Compatible amb la totalitat de les centraletes del mercat.
  • Accés des de navegador web per consultar i generar informes sense requeriments de software addicional.
  • Permet la recollida i processament de dades per a  tot tipus de trucades: entrants, sortints, internes, perdudes…

Els nostres clients opinen