Requereixes d’un sistema de gravació de conversacions telefòniques fiable i eficient? Un sistema fàcil d’integrar i que hi simplifiqui els processos? Tens molts motius: legals, de qualitat, de seguretat, de detecció de fraus, per a l’atenció al Client, per a emergències…

Tens moltes raons per triar Recall IP.

En moltes organitzacions resulta imprescindible poder-hi gravar la interacció amb el client. Gràcies a això, podem detectar fraus, complir amb les normes legals, avaluar la qualitat de servei o formalitzar comandes. Tot i això, serà necessari comptar-hi amb una solució amb marca d’aigua, legalment vàlida, que hi permeti gravar sota demanda o bé de forma permanent. Amb la seguretat que cada gravació realitzada serà de qualitat, fàcilment localitzable i amb un accés degudament controlat i protegit.

Recall IP és la nostra aposta en aquest sentit: un sistema professional de gravació i emmagatzematge de trucades telefòniques, escalable i de pagament per ús, que s’integra fàcilment en la teva organització. Un recurs que es completa amb altres mòduls opcionals com la monitorització i escolta de conversacions a temps real o la inserció de comentaris durant la trucada, utilitzables com a filtres de recerca. Hi incorpora a més un software de gestió per a Windows o navegador web que permet accedir als fitxers d’àudio de forma segura i des de qualsevol punt. Descobreix la nostra aposta perquè hi comptis amb totes les opcions, també en gravació de trucades.

Contacta amb nosaltres i estudiarem el teu cas concret per oferir-te una solució 100% a la teva mida.

Quins avantatges té?

A Pippol ens ocupem de configurar i integrar Recall IP segons els teus requeriments per convertir-lo en una eina a la mida del teu equip.

  • Etiquetat de gravacions, amb assignació de categories i comentaris.
  • Nivells d’accés i seguretat per a la protecció i integritat de les dades.
  • Criteris de recerca i gravació que hi permeten la ràpida localització de la trucada.
  • Emmagatzematge en múltiples formats d’ àudio.
  • Monitorització i escolta en temps real.
  • Alarmes d’avís immediat per incidències.

Els nostres clients opinen