Millora la imatge que transmet la teva organització en cada trucada que hi rebis. Prescindeix de veus robotitzades i de gravacions improvisades. Et proposem donar als teus àudios de benvinguda i sistemes IVR un to agradable, suggeridor i amb estil.

A Pippol personalitzem els teus missatges corporatius amb la veu de locutors professionals.

Quan algú truca a la teva empresa o organització, hi espera obtenir la millor resposta. En aquest sentit, els missatges de benvinguda i els sistemes de resposta de veu interactiva (IVR) estan pensats per transmetre una cuidada imatge de servei; a través d’una òptima gestió de les comunicacions telefòniques, permetent-hi realitzar diferents tràmits o dirigint-nos ràpidament al departament més adequat. Tot i això, per obtenir els millors resultats d’aquestes solucions és necessari cuidar certs aspectes estètics. Així, considerem que utilitzar missatges de veu generats per ordinador o gravats per algú mateix de l’organització no seria la millor opció.

A Pippol oferim la possibilitat de gravar els teus arxius d’àudio per part de locutors professionals en un estudi de so especialitzat. Amb allò busquem ajudar-te a causar la millor impressió entre els teus clients i proveïdors transmetent la teva personalitat exclusiva. Col·laborem amb professionals de la veu que hi interpreten els teus missatges aportant-los el to,  expressió i matís més adequats. Finalment  els nostres tècnics integren aquells arxius d’ àudio en l’operadora automàtica de la teva centraleta, ja sigui cloud o on premise, sense que  hi hagis de preocupar-te de res. Fer un salt de qualitat en les teves comunicacions mai va ser tan fàcil.

Contacta amb nosaltres i estudiarem el teu cas concret per oferir-te una solució 100% a la teva mida.

Quins avantatges té?

Personalitzem els teus missatges corporatius amb la veu de locutors professionals

Els missatges de veu de la teva operadora automàtica permeten reforçar la qualitat del teu servei i transmetre una imatge de marca més potent. Per això t’aportem una solució amb els més alts estàndards.

  • Un estil propi de comunicar-se concorde amb els valors de l’organització.
  • Un forma atractiva i amable d’atendre als teus clients.
  • Integrem els missatges en la teva resposta de benvinguda i en els teus IVR.
  • Al ser una opció dins dels nostres serveis, t’oferim un preu molt més competitiu, amb opció de pagament per ús.
  • Si algun dia necessites ampliar els teus serveis, ens ocupem de generar els missatges que hi siguin necessaris.
  • Opcions en castellà, català i anglès. Podem subministrar-te altres idiomes.

LES NOSTRES VEUS

VEU 1

VEU 2

VEU 3

Els nostres clients opinen